A Less Water Works...

egy új megoldás az otthonni vízpazarlás csökkentésére.

40-60 liter

GÉPI MOSÁS

10-15 liter

WC ÖBLÍTÉS

3-5 liter

KÉZMOSÁS

40-60 liter

MOSOGATÁS

10-15 liter

GÉPI MOSOGATÁS

A csapattagok!

Kinek mi a szerepe a csapatban.

caret-down caret-up caret-left caret-right
PÁSZTOR ANDRIS

A robotépítés mestere. Bármilyen problémára ki tud találni valamilyen alternatív megoldást. Nagyon elszántan, bármeddig képes a robottal foglalkozni.

NAGY KRISTÓF

Csapatunk új tagja. Hihetetlen lelkesedéssel vágott bele ebben az évben az FLL-be. Főleg a programozással foglalkozik, de ha valahol elakadás van, ott szívesen segít.

CSER MÁTÉ

A csapat lelke, bármilyen rossz időpontban felvidítja a csapattagokat, de persze emellett robot építésben is remekel.

TAKÁCS PETRA

Mindenkinek segítséget nyújt, ha valami problémába ütközik. Ha valahova el kell menni, ő az első aki jelentkezik, nagyon fontos neki a robotika.

FERNEZELYI SÁRI

Ő az aki mindig a csapat középpontjában van. Bármilyen feladat vagy probléma elé kényszerül mindig megtalálja a megfelelő megoldást és persze meg is valósítja azt.

SMETS ANNA

Angoltudásával nagyon sokat tesz hozzá a szövegek színvonalához, bármilyen új dologba szívesen belevág. Ő a csapat pozitív lelke, aki a nemzetközi versenyeken a többi csapattal együtt bulizik.

HAJDU TIMI

Az emailek megírásával a szakértőkkel való találkozásokat nagyban könnyíti, és idejét mindig úgy osztja be, hogy minél többet tudjon a robotikával dolgozni.

SIMI & TOMI

Szuper coach-aink! Nagyon segítőkészek, ha problémánk van próbálnak rávezetni a megoldásra! Technikailag és érzelmileg is  mindig támogatnak!

NAGYSZERŰ MEGOLDÁS A VÍZPAZARLÁSRA!

Egyszerű és nagyszerű.

SZAKÉRTŐK

Schmidt Hajni Greenpeace
Sokat beszélgettem a diákokkal, főleg arról, hogy ez a megoldás mennyire lehet hasznos, és miben tud segíteni. Arra jutottunk, hogy igenis felhívhatja az emberek figyelmét a vízpazarlás mértékére, és az is eszünkbe jutott, hogy a gyerekek figyelmét is játékosan fel lehet kelteni a környezet védelemre.
Horváth Levente Budapesti vízművek

Miután a diákok elmondták, hogy milyen eszközt szeretnének az én fejemben is kialakult egy megvalósítási gondolat. Az eszköz prototípusát már elhozták hozzám és így együtt tudtunk ötletelni a diákokkal, hogy a háztartásokban hová és milyen módon lehetne felszerelni.

Nika Tamás Budapesti Vízművek

Nagyon fontos, hogy az emberek ráébredjenek, mennyit tudnak segíteni ők maguk is a világ helyzetén!